Linnanmäki huvipuiston ilmaiset laitteet

Vietä hauska päivä Linnanmäen huvipuistossa ja nauti sen ilmaisista laitteista. Linnanmäki tarjoaa monia erilaisia ja vauhdikkaita aktiviteetteja perheen pienimmille ja niille, jotka haluavat viettää hauskan päivän yhdessä. Tässä artikkelissa esittelemme kaikki Linnanmäki huvipuiston ilmaiset laitteet.

Kuuputin

Kuuputin on avaruusteemainen karuselli, joka pyörii ja nousee 15° kulmaan. Se sopii yli 100 cm pituisille henkilöille. Karusellin pyörittäminen on helppoa ja se tuo pienille lapsille paljon iloa ja hauskanpitoa.

Merirosvolaiva

Merirosvolaiva on hauska ja vauhdikas merenkulku-seikkailu. Laivan kyydissä voi matkustaa 100-140 cm pituisille. Pikkuristeilijä vie sinut ja perheesi läpi vauhdikkaiden merirosvoseikkailujen.

Muksupuksu

Muksupuksu on viihdyttävä junamatka, joka kiertää Linnanmäen vesitornin ympäri. Juna on rauhallinen ja siinä on mukava vilkuttaa tutuille. Matka sopii alle 140 cm pituisille.

Pienoiskaruselli

Pienoiskaruselli tarjoaa hauskaa ajelua moottoripyörillä ja urheiluautoilla. Karusellin vauhti on sopivan rauhallinen, jotta lapset voivat viihtyä, mutta aikuisetkin voivat nauttia tästä hauskasta ajelusta. Pienoiskaruselli sopii alle 140 cm pituisille.

Pilotti

Pilotti on värikkäitä lentokoneita tarjoava laite. Lentomatkan voi aloittaa yli 120 cm pituiset ja ne alle 120 cm pituiset voivat osallistua vain huoltajan (15v) seurassa. Lentomatka tarjoaa vauhdikasta liidintää ja sitä voi suositella myös aikuisille.

Rumpukaruselli

Rumpukaruselli on hauska laite, jonka pyöriessä rummut nousevat ja laskevat. Yli 100 cm pituisille sopiva laite on vauhdikas ja hauska elämys. Alle 100 cm pituiset voivat osallistua vain huoltajan (15v.) seurassa.

Vankkuripyörä

Vankkuripyörä on villin lännen tyyliin teemoitettu maailmanpyörä. Vankkuripyörän korkeuksissa voi viettää hauskaa päivää. Se sopii yli 100 cm pituisille ja alle 100 cm pituiset voivat osallistua vain huoltajan (15v.) seurassa.

Linnanmäki huvipuiston ilmaiset laitteet ovat hauskaa viihdettä ja vauhdikas elämys kaiken ikäisille. Voit rentoutua ja nauttia viihtyisästä tunnelmasta. Suosittelemme ehdottomasti vierailemaan Linnanmäen huvipuistossa ja kokeilemaan kaikkia sen ilmaisia laitteita!

Jätä kommentti