Nikotiinipusit – mitä ne ovat?

Nikotiinipussit ovat kuin teepussi, mutta paljon pienempiä. Sisäpuoli on korkealaatuista elintarvikelaatuista ainesosaa, kuten kasvikuitua ja purukumia. Tämä tekee pussista pehmeän ja mukavan huulen alla. Tuoreet makut ovat peräisin elintarvikkeisiin luokitelluista aromeista.

Nikotiini lisätään nikotiinisuolana pussien sisään ja vapauttaa voimakkaasti nikotiinia.

Nikotiinipusseja kutsutaan myös nimellä All White Snus ja ne ovat muunnoksia ruotsalaisesta valkoisesta snus-osasta, mutta eivät sisällä tupakkaa.

Kuinka käytän nikotiinipusseja?

Ota yksi (tai kaksi) pussia ja laita se ylähuulen kummallekin puolelle. Muutaman hetken kuluttua nikotiini ja maku vapautuvat. Kuinka kauan maku kestää, vaihtelee tuotemerkkien välillä, mutta yleensä 30-60 minuuttia. Hävitä pussi jätelokerossa käytön jälkeen.

Nikotiinipussien edut

Nikotiinipusseihin siirtymisen tärkein etu on, että nikotiinia voidaan kuluttaa vähemmän haitallisella tavalla tupakan polttamisen ja nikotiinin absorboinnin sijasta keuhkojen kautta kuin savukkeissa. (Tämä on turvallisempi tapa nauttia nikotiinista.) Yhdysvalloissa sijaitsevan tutkimuksen mukaan 60% lopetti tupakoinnin terveydellisistä syistä. Voit lopettaa tupakoinnin helposti nikotiniipussien avulla.

nikotiinipusseja voidaan käyttää myös missä tahansa häiritsemättä muita ihmisiä tupakoinnin aiheuttamasta savusta tai hajusta.

Ovatko nikotiinipussit turvallisia käyttää?

Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia, joka on riippuvuutta aiheuttava aine – aivan kuten kofeiini ja sokeri. Älä käytä sitä, jos:

  • olet allerginen tai herkkä nikotiinille
  • olet raskaana tai imetät
  • sinulla on korkea verenpaine

Pelkkä nikotiini ei voi aiheuttaa syöpää, mutta liiallinen nikotiinin käyttö voi johtaa korkeampaan sykkeeseen.

Kun käytät nikotiinipusseja, saatat tuntea pienen palovamman huulen alla ja pahoinvointia. Mentolia sisältävät maut saattavat lisätä tätä tunnetta.

Nikotiinipussien käytön etuna on, että voit kuluttaa nikotiinia altistamatta hengitysteitä haitalliselle hiilimonoksidille.

Tämä tutkimus osoittaa, että 46% haluaa lopettaa tupakoinnin, ja monet tupakoitsijat kokevat, että nikotiinipussit ovat hyvä korvike savukkeille – esimerkiksi nikotiinisuihkun tai nikotiinilaastareiden sijaan. Royal Society for Public Health esitteli studion sanoen, että ”… nikotiini ei ole vaarallisempi kuin kahvikupissa oleva kofeiini …”.

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko nikotiinipusseja pureskella?

Ei, sinun ei pitäisi pureskella sitä. Nikotiini imeytyy purukumin läpi. Nikotiinipusseja ei ole tarkoitettu pureskelemaan – tämä estää tuotteen suorituskykyä.

Mistä nikotiinipussit on valmistettu?
Ne on valmistettu korkealaatuisista elintarvikelaatuisista ainesosista, mukaan lukien johdetut nikotiini-, vesi-, eukalyptus- ja mäntykuidut, aromit ja makeutusaineet. Sitä on erilaisia ​​makuja ja vahvuuksia nikotiinia. Se ei sisällä tupakkaa.

Nikotiini on luonnossa esiintyvä piriste, joka uutetaan tupakan lehdistä. Kun kulutat nikotiinia, useimmat käyttäjät kokevat hyvinvoinnin rauhoittavan vaikutuksen.

Onko se kuin nuuska?
Kyllä ja ei. Sitä käytetään samalla tavalla kuin nuuskaa, se näyttää samanlaiselta kuin annosnuuska, mutta ei sisällä tupakkaa.

Voinko niellä pussin?
Se on tarkoitettu käytettäväksi suun kautta ilman ruuansulatusta. Siksi sitä ei ole tarkoitus niellä.

Onko ikärajoituksia?
Kyllä, olemme selvät, että tämä tuote on tarkoitettu aikuisille tupakoitsijoille ja nikotiinin kuluttajille, ja myymme tätä tuotetta vain yli 18-vuotiaille.

Jätä kommentti